Client Executive

- Vil du være med til at skabe succes og værdi for investorer?

Vi søger en fokuseret og professionel Client Executive, der lever for at skabe værdi for kunderne og lave det gode salgs- og rådgivningsarbejde. Du vil være med på en vækstrejse, der skal demokratisere investeringsbranchen og gøre det nemmere at investere i alternativer og projekter inden for ejendomme, infrastruktur og vedvarende energi.

Om jobbet
Du bliver en del af en vækstvirksomhed, der gentænker investering, og giver dig mulighed for at tilbyde investeringsløsninger du kan være stolt af, som skaber stor værdi for kunderne.
Din kerneopgave består i at formidle investeringsløsningen Selected Alternatives og andre projektinvesteringer til potentielle investorer. Du opbygger selv din portefølje gennem en proaktiv og professionel indsats, hvor du holder det du lover, og lover det du kan holde. Din succes sikres gennem et højt drive, en vilje til at lykkes, og din evne til at give kunden forståelse og indblik i deres udfordringer, og hvordan vi løser dem.

Dine opgaver
• Sikre nye møder i kalenderen hver uge med potentielle investorer
• Foretage struktureret opfølgning og skabe mersalg og merværdi for dine kunder
• Registrere aktiviteter i vores CRM-system
• Løbende udvikling, sparring, træning og refleksion over egen indsats
• Deltage i kundearrangementer og mulighed for at stå for dine egne arrangementer
• Realisere dine mål og skabe værdi for kunden, dig selv og Selected Group

Din profil
Din personlighed er vigtig og vi leder efter en profil, der brænder for at sælge den rigtige løsning. Du motiveres af dialogen med kunderne og af det rush, som den gode rådgiver oplever, når salget og kundens behov går op i en højere enhed. Samtidig lader du dig ikke slå ud af afvisninger, men lærer af dine fejl og forfiner din tilgang, så du kontinuerligt leverer en skarp indsats og værdi overfor kunden.
Du er en naturlig networker, der aktivt opbygger relevante relationer. Dit fokus på resultater understøttes af din evne til at organisere og prioritere dine opgaver, så du kontinuerligt hæver barren og giver dig selv de bedste forudsætninger for at nå dine mål.
Du har som minimum gennemført en bachelor eller relevant HD-uddannelse. Herudover har du enten allerede gennemført grøn/gul/rød certificering, eller har finansiel erfaring og forståelse der gør, at du kan gennemføre denne indenfor 3 måneder efter, at du er startet hos os.
Udover din uddannelsesmæssige baggrund forventer vi, at du har erfaring med salg – Det er en fordel hvis det er af investeringsløsninger, forsikringsløsninger eller noget tilsvarende, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Et job med stor selvstændighed og mulighed for at skabe sin egen succes, i en virksomhed med klare værdier, højt til loftet og godt humør. Du vil indgå i et team af ligesindede, hvor vi vægter det sociale højt, i en professionel kontekst. Du vil trives med at blive en del af en solid virksomhed, som bygger på et højt fagligt niveau og en høj grad af ordentlighed. Vi sørger for at klæde dig fagligt på i forhold til produktet, din rådgivning og vi yder den nødvendige support der gør, at du ikke skal lave alle mulige opgaver, men kan fokusere på det som du er god til – at være hos kunden og sælge den gode løsning!

Om Selected Group
Selected Group tilbyder både formuerådgivning, samt overvågning og optimering af investeringssetup via Selected Advice og udbyder alternative investeringer i aktiver som ejendomme, vedvarende energi og grøn infrastruktur via Selected Alternatives.

Selected Group arbejder med en klar vision om at demokratisere investeringsmarkedet ved at hjælpe vores kunder med at skabe bedre afkast, gennemsigtighed og adgang til de bedste kapitalforvaltere og alternative investeringsprojekter, så vi kan bygge den rigtige portefølje.

Hvis du er interesseret:
Vi indkalder løbende til samtale, send dit CV og ansøgning ved at klikke her lander@selectedgroup.dk

Hvis du vil ringe og snakke om stillingen kan du kontakte Sales Director, Simon Lander, på +45 60 640 670

Selected Group,
Amaliegade 21D, 1256 Kbh K

Scroll til toppen

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.