Flagskibsanalyse 2021

Vi har analyseret aktive globale aktieprodukter for 20 af de største danske kapitalforvaltere, igennem de seneste to årtier.

Deltag i webinaret den 10.02.22 og vær med, når vi kårer top 3 bedste fonde indenfor globale og europæiske aktier i 2021. Tilmeld dig her

Video: 11 minutters gennemgang af flagskibsanalysen

Download Flagskibsanalysen

Ved du hvor dine penge er bedst investeret? Hvor mange kapitalforvaltere har rent faktisk været i stand til, at levere et merafkast når vi ser tilbage på de sidste 20 år?  Download analysen og bliv klogere på om du har investeret rigtigt.

"Derfor er det så svært at finde en dygtig forvalter"

Med den amerikanske centralbanks nye linje er der vendt op og ned på aktiemarkedet. Igen. Dårlige og aktivt forvaltede investeringsfonde vil få en ny chance for at levere merafkast. Men det gør dem ikke nødvendigvis til dygtige investorer. Læs artiklen

Top 3 bedste fonde

indenfor globale og europæiske aktier i 2021

Vi kårer vinderne i form af de tre bedste globale aktiefonde og de tre bedste europæiske aktiefonde. Men det er ikke nødvendigvis de fonde, du forventer – for vi kårer vinderne baseret på deres afkast i forhold til benchmarks, der reflekterer deres faktor-mæssige eksponeringer.

Hvis en fond har haft stor modvind pga. sit investeringsunivers, bliver vi nødt til at korrigere for dette for at finde ud af, om afkastet har været skabt på baggrund af held eller dygtighed. Denne korrektion har vi foretaget for samtlige globale- og europæiske aktiefonde med minimum 5 års historik og med markedsførings-godkendelse i Danmark.

På baggrund af de skræddersyede benchmarks gennemgår vi, hvilke typer af risici investorerne i vinderfondene har været udsat for samt, hvornår investorerne kan forvente gode eller dårlige afkast i de pågældende fonde.

David Bakkegaard Karsbøl

Chief Investment Officer
+45 27 29 94 33

Mikkel Pedersen analytiker

Mikkel Andreas Pedersen

Financial Analyst
+45 28 56 52 29

Scroll til toppen

Udfyld og få tilsendt vores flagskibsanalyse

Husk at tjekke dit spamfilter for e-mailen hvis den ikke dukker op i din indbakke indenfor få minutter.

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.