Webinar: Se eller gense:

Guide til investering i alternativer

På dette webinar gennemgår vi de forberedelser, man skal igennem for at investere succesfuldt i alternative aktivklasser som solenergi, vindmøller, grøn infrastruktur. På overordnet plan ser vi på hele processen fra:

  • netværk,
  • screening,
  • due dilligence,
  • forhandling,
  • porteføljekonstruktion,
  • asset management
  • porteføljestyring

Få overblik over de risici, der er forbundet med investering i alternative aktivklasser samt de processer og aktiviteter, der kan minimere uønsket risiko.

Et stigende antal investorer har over de sidste år erfaret, at man kan øge diversifikation og afkast samt mindske  risiko ved at inkludere alternative aktivklasser i porteføljen. Markedet for alternative aktiver er blevet betragteligt større, men det er stadig vanskeligt tilgængeligt som følge af høje omkostninger, tidskrævende processer, langsom kapitalplacering og uigennemskuelige produkter.

På webinaret gennemgår vi de væsentligste forhold, du som investor skal forholde dig til, når du placerer din opsparing i alternative aktivklasser, og hvordan du bedst muligt konstruerer en portefølje af disse.

Se eller gense webinaret:

Få tilsendt webinaret på e-mail

Tilmelding

Guide til investering i alternativer
Tirsdag den 29. marts kl. 17.00

Vært

David B. Karsbøl
CIO
+45 27 29 94 33
dbk@selectedgroup.dk

Hvad skal man gøre for at øge sin allokering til alternative aktivklasser i sin portefølje?

Få et overblik over de risici, der er forbundet med investering i alternative aktivklasser samt de processer og aktiviteter, der kan minimere uønsket risiko.

Et stigende antal investorer har over de sidste år indset, at de ved at inkludere alternative aktivklasser i deres portefølje kan øge diversifikation og afkast samt mindske deres risiko. Markedet for alternative aktiver er derfor også blevet betragteligt større, men det er stadig vanskeligt tilgængeligt som følge af høje omkostninger, tidskrævende processer, langsom kapitalplacering og uigennemskuelige produkter. På dette webinar gennemgår vi de væsentligste forhold, som investorer skal forholde sig til, når de placerer deres opsparing i alternative aktivklasser, og hvordan de bedst muligt konstruerer en portefølje af disse.

Vi gennemgår:

Starter om:

Tilmeld dig her:

Webinar-deltagere:

David B. Karsbøl

CIO
+45 27 29 94 33
dbk@selectedgroup.dk

Scroll til toppen

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.