×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Om os

Selected Group er en koncern, der tilbyder attraktive muligheder inden for investeringsrådgivning og formueforvaltning for private investorer.

Vil du høre mere?
Hør mere om dine muligheder for at få adgang til unikke investeringsmuligheder, der normalt er forbeholdt institutionelle og professionelle investorer.
Phone

Selskaberne i Selected Group og historien bag

Selected Group

Selected Group er koncernens moderselskab og består af specialister indenfor forskellige fagområder, som understøtter koncernens øvrige selskaber. Det indbefatter fagområder såsom, Finance, Tech, Marketing mv.

Koncernens formål er at levere rådgivning og investeringsmuligheder af højeste kvalitet.

Selected Alternatives

Selected Alternatives giver private investorer unik adgang til investering i alternative aktivklasser som ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur, der normalt er forbeholdt institutionelle investorer.

Selected Alternatives er registreret som forvalter af alternative investeringsfonde fra Finanstilsynet.

Besøg Selected Alternatives

Historie

Vi har siden 2016 arbejdet for at tilbyde private investorer de samme muligheder som de professionelle investorer har inden for investeringsrådgivning, formueforvaltning og alternativ investering i solenergi, vindenergi, grøn infrastruktur og ejendomme.

Med afsæt i den enkelte, har vi mulighed for både at yde helhedsrådgivning ved Selected Advice, som specialiserer sig i formuerådgivning, porteføljeoptimering med fokus på både de rette omkostninger og risikoniveau for den enkelte.

Igennem Selected Alternatives udbyder vi specifikt udvalgte alternative investeringer af højeste kvalitet.

Transparent rådgivning med fokus på individet

Hele grundlaget for Selected Advice er at give flere muligheder for formuende investorer. Forskellen i udbyttet af investeringer for hhv. professionelle investorer og andre formuende investorer er i høj grad varierende.

Hos Selected Advice mener vi, at alle formuende investorer skal have de samme muligheder for at opnå det rigtige individuelle investeringssetup.

Vi tror på transparens og helhedsrådgivning og herigennem vil vi sikre dig exceptionel performance gennem tryg og sikker forvaltning af din formue.

Adgang til alternativer af institutionel kvalitet

Hos Selected Alternatives er det vores ypperste formål at sikre adgang til investeringsprojekter af samme institutionelle kvalitet som hidtil har været forbeholdt pensionskasser og lignende.

Siden 2012 har man set en kraftig forøgning af andelen af alternativer i pensionskassernes porteføljeforvaltning. Dette skyldes, at alternativer fungerer som et stabiliserende element med stabile driftscases, som samtidig har lav korrelation til aktiemarkedet. Det mener vi, at du som privat formuende investor skal have samme muligheder for adgang til.

Det er derfor vi i Selected Alternatives hver eneste dag arbejder på at screene markedet og finde de helt rette projekter til din portefølje – dette blandt andet ved at give adgang til en bred fond fordelt på tværs af både ejendomme, sol-, vind- og grøn energi. En fond med et realiseret årligt annualiseret afkast (IRR) på 6,6 % siden fondens oprettelse i 2019.

Teamet hos Selected Group

Besøg teamsiden for at se det fulde team hos både Selected Group og Selected Alternatives.

Se teamet

Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube