Vejen til det rigtige investeringssetup

Selected Group tilbyder forvaltning af din formue gennem enkle kvalitetsløsninger fra vores tre selskaber Selected Advice, Selected Alternatives og Selected Investments. Formålet er at skabe tryghed og retfærdighed for formuende investorer – en idé som tog form hos grundlæggeren, Johann Laux, tilbage i 2013.

I Johanns tidligere job i en større bank, hvor han gennem flere år havde ansvar for de største investeringskunder fra både ind- og udland, gjorde han en opdagelse, som blev startskuddet for virksomheden. Han opdagede, at forskellen på udbyttet af investeringer for henholdsvis professionelle investorer og andre formuende investorer i høj grad var varierende. Samtidig havde de professionelle kunder en anden tilgang til valget af investeringsrådgiver, hvor en lang række spørgsmål pegede dem i retningen af den rigtige rådgiver til forvaltningen af deres formue.

Helstøbte, afbalancerede løsninger

Opdagelsen satte tankerne i gang hos Johann, som mente, at alle investorer burde have de samme muligheder for at opnå det rigtige investeringssetup. Gennem en overskuelig, ukompliceret løsning burde investorerne have fuld gennemsigtighed omkring, hvad deres opsparing blev brugt på samt kvaliteten af investeringsrådgiverens arbejde. Ideen udviklede sig og blev i 2016 til virksomheden proVeo, hvis formål var at hjælpe formuende investorer til størst mulig sikkerhed og afkast gennem en løbende overvågning af deres investeringsrådgivers arbejde. Samtidig var målet at hjælpe investorerne med at finde de bedste forvaltere for netop deres portefølje i de tilfælde, hvor investeringsrådgiverens performance haltede.

Tanken bag proVeo viste sig at være helt rigtig. Siden virksomhedens spæde start er vi vokset markant og har både gennemgået navneskift og tilføjet nye selskaber. proVeo hedder nu Selected Advice og hører under hovedselskabet Selected Group, som foruden Selected Advice også tæller Selected Investments og Selected Alternatives. Med disse tre selskaber tilbyder vi investorer en bred vifte af muligheder og helstøbte løsninger alle med fokus på at skabe den rigtige balance mellem afkast og risiko. Vi vil sikre dig exceptionel performance gennem tryg og sikker forvaltning af din formue.

Sådan hjælper vi dig

Sådan hjælper vi dig som investor

Hos Selected Group har vi konstant fokus på udvikling af vores løsninger med henblik på at opretholde den høje kvalitet og sikre dig de bedste resultater. Derfor har vi som de første i Danmark udviklet en teknologisk platform, der giver os adgang til alle depotbanker i landet. Med værktøjet er vi i stand til at give alle vores kunder kvalificerede evalueringer af afkast, risiko og omkostninger. Derudover indsamler vi løbende data inspireret af det institutionelle miljø, så alle beslutninger og handlinger baseres på adskillige kvantitative og kvalitative parametre, der tilsammen udgør helhedsvurderingen af forvalterne. Denne tilgang har ført til, at vi nu overvåger mere end 8 milliarder kroner for vores kunder. De ved nemlig, at vi udelukkende har deres bedste interesser for øje.

Wealth Monitoring System

Det skal være nemt for dig at få det fulde overblik over dit investeringssetup. Derfor lancerede vi i 2018 appen proVeo Wealth Monitoring System (WMS), hvor du kan følge med i udviklingen af dine investeringer og finde dine forvaltere og banker – alt sammen samlet ét sted i samme app for fuld overskuelighed og transparens. Med WMS slipper du altså for at skulle afkode de mange rapporter, du som investor modtager fra både banker og forvaltere. Samtidig har du overblikket med dig over alt og kan altid følge med i, hvordan dine porteføljer performer samlet og hver for sig i forhold til de benchmarks, du ønsker at sammenligne dem med.

Mobile mockup app screenshot no bg

Få nyheder og viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og viden om vores investeringsløsninger og de finansielle markeder samt invitationer til vores arrangementer.

Scroll til toppen

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.