Omkostninger

Omkostninger ved Selected Investments er betydeligt lavere end hos traditionelle aktivt-forvaltede investeringsløsninger.

Omkostningerne reduceres, fordi vi sammen, via Selected Investments, kan optimere løsning og vilkår. Gennem stordrift opnår vi aftaler med kapitalforvaltere og banker, som er markant lavere, end hvad du ellers ville kunne opnå på egen hånd. Det giver lavere omkostninger for dig til blandt andet kapitalforvaltning, depotgebyrer, valutaveksling og handelsomkostninger.

Brugen af både aktiv og passiv forvaltning bidrager også til de lave omkostninger. På områder hvor vi ikke mener, at aktiv forvaltning skaber værdi, bruger vi passiv forvaltning (ETF’ere), som er meget omkostningseffektiv.

En typisk sammensætning af en balanceret portefølje i Selected Investments ligger under 1% i samlede omkostninger. Dette inkluderer alle omkostninger, herunder indtræden, udtræden, overvågning, omlægninger, skift af forvaltere, depotomkostninger med videre.

Scroll til toppen

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.