Selected Advice får ny CEO og styrker den samlede rådgivningsforretning hos Selected Group

Den 1. januar 2023 tiltræder Marco Knudsen hos Selected Advice som CEO for den del af Selected Group, der specialiserer sig i investeringsrådgivning.

Marco Knudsen kommer med en stærk og lang erfaring fra den finansielle verden, særligt indenfor investerings- og formuerådgivning. Marco kommer fra en stilling som direktør og partner hos Formuepleje, hvor han de seneste knap 4 år, har været med til at grundlægge, udvikle og drive forretningsbenet salg og relationship management.

Om tiltrædelsen af Marco siger Frederik Gundorph Olesen, CEO i Selected Group: ”Jeg er enormt glad for at få Marco med på rejsen. Vores ambition med Selected Advice er at være formuende danskeres naturlige førstevalg, når det handler om transparent investeringsrådgivning og formuepleje. Marcos erfaring og integritet er et perfekt match til vores ambitioner om vækst ved at udbyde de bedste løsninger og skabe høj værdi for vores kunder i Selected Advice”.

Det betyder også at nuværende direktør Tonny Elsberg i Selected Advice, som er en af grundlæggerne i Selected Group, træder ud af rollen som direktør i Selected Advice og fokuserer på andre dele af forretningen. ”At få Marco med ombord er netop hvad vi ønsker for Selected Advice. Jeg er helt sikker på Marco kan sikre at vores kunder og investorer fortsat får den bedste rådgivning med deres interesser for øje, som er vores vigtigste formål i Selected Advice” udtaler Tonny Elsberg.

Marco Knudsen fortæller selv om sit skifte: ”Jeg har fulgt Selected Advice i et godt stykke tid og er især begejstret for den kultur og den faglighed som er hjørnestenen i virksomheden. Derfor er jeg naturligvis også enormt spændt på at møde mine kommende kolleger – og at blive en del af Selected Advice og den fantastiske rejse vi skal på”.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO for Selected Group, Frederik Gundorph Olesen på olesen@selectedgroup.dk

Scroll til toppen

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.