Senior Asset Manager

- Vær med til at kvalitetssikre alternative investeringsaktiver

Vi søger en engageret og proaktiv Senior Asset Manager, der kan opretholde kvalitetskontrol og overblik over nye såvel som eksisterende projekter. Dertil hører ansvaret for EPC, byggestyring, kvalitetssikring og kommunikation med relevante samarbejdspartnere.

Om jobbet
Du bliver en del af Selected Alternatives, der tilbyder en bred portefølje af alternative aktivklasser herunder ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur. Her vil du referere direkte til Investment Director, Frederik Villiam Hoff.
Du bliver ansvarlig for kvalitetssikring af vores løbende rapportering under indgåede delegationsaftaler, og du bliver vores repræsentant overfor projektansvarlige modparter. Samtidig supporterer du teknisk på håndtering af måneds, kvartals og årsrapportering for driftsaktiver i samarbejde med finansfunktionen.

Dine opgaver
• Projektplanlægning af nye projekter
• Overblik over byggestyring (både på fondsniveau og direkte niveau)
• Management/administration og input til kontrakt/servicekontrakter
• Opsætning, håndtering og effektivisering af rapportering på tværs af alle fondens driftsaktiver

Da rollen er ny, vil du være med til at forme og tilpasse stillingen løbende.

Din profil
For at kunne varetage rollen skal du have en baggrund som ingeniør, formentligt Mechanical, Electrical eller Environmental Engineer, eller anden relevant teknisk baggrund. Essentielt er det, at du både mestrer de tekniske færdigheder forbundet med investeringsprojekterne, men samtidig har en kommerciel forståelse, hvor begge elementer er vigtige i varetagelsen af rollen.

Du skal have 3-5 års praktisk/teknisk erfaring, gerne indenfor flere former for vedvarende energi, herunder eventuelt sol-eller vindenergi. Derudover er det essentielt at du har siddet med byggestyring af projekter, også gerne indenfor bæredygtighed og vedvarende energi. Du er en engageret formidler, der kan kommunikere med samarbejdspartnere i form af kvalitetssikring ift. delegeret asset managers, forsikringsbrokere m.m. Du har desuden egenskaber indenfor projektstyring, gerne også contract management og et klart udtryk i skrift og tale på engelsk såvel som på dansk.

Vi tilbyder
Stillingen er en attraktiv og helt unik mulighed for at sætte sit eget præg i en helt ny rolle, hvor der på sigt er mulighed for at bygge sin egen afdeling op. Du får en ledelse, der er flad i strukturen og hvor kommunikationen altid er direkte og professionel, men hvor der samtidig er plads til alle input og ideer. Stillingen rummer desuden gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling i en vækstvirksomhed, hvor du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med ambitiøse planer for deres medarbejdere.

Om Selected Group
Selected Group tilbyder både formuerådgivning, samt overvågning og optimering af investeringssetup via Selected Advice og udbyder alternative investeringer i aktiver som ejendomme, vedvarende energi og grøn infrastruktur via Selected Alternatives.

Selected Group arbejder med en klar vision om at demokratisere investeringsmarkedet ved at hjælpe vores kunder med at skabe bedre afkast, gennemsigtighed og adgang til de bedste kapitalforvaltere og alternative investeringsprojekter, så vi kan bygge den rigtige portefølje.

Hvis du er interesseret:
Hvis du er interesseret i stillingen skal du søge den gennem vores rekrutteringspartner Mindweiss gennem dette link.

Selected Group,
Amaliegade 21D, 1256 Kbh K

Scroll til toppen

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.