Vi er i Selected Group stolte af at kunne offentliggøre, at vi har investeret i den særdeles attraktive og omtalte Energy Transmission Fund (ETF) I fra Copenhagen Infrastructure Partners.

CIP’s ETF-fond er fokuseret på Power-to-X teknologi.
Den skal omdanne bæredygtigt produceret strøm fra eksempelvis havvindmøller til andre energiformer eller energikrævende produkter, som normalt har været frembragt vha. fossile brændstoffer. I de første to annoncerede projekter ud af forventet ti, vil fonden medvirke til at omdanne bæredygtigt produceret elektricitet til såkaldt grøn ammoniak og hydrogen. Dette vil blandt andet ske i projekt HØST, som etableres lidt uden for Esbjerg.

Investeringen forventes at blive gennemført over de kommende fem år.

Chief Investment Officer, David Bakkegaard Karsbøl, udtaler: ”Med denne investering sikrer vi, at vi også fremover vil kunne levere attraktive og stabile afkast til vore investorer samtidig med, at vi øger diversifikationen på projekter og projekttyper på tværs af porteføljen.”

Scroll til toppen

Book et møde

Mød en specialist fra Selected Group til en uforpligtende samtale om dine muligheder for en skræddersyet løsning.

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.