Alle kan blive kunder i Selected Group

Alle kan blive kunder i Selected Group, men der er nogle, som vil have større fordel af det end andre, og der er nogle af vores produkter og services, som er mere relevante for nogle end for andre af vores kunder. Eksempelvis er minimumsinvesteringen i Selected Alternatives på 750.000 kroner. Som kunde i Selected Advice bør du have minimum 3.000.000 kroner i investerbare midler, mens alle kan købe vores børsnoterede investeringsforeningsafdelinger i Selected Investments.

De kunder, vi rådgiver, oplever markante ændringer i deres porteføljer, og deres reaktioner spænder fra glæde over, hvad de modtager til forargelse over, hvad de tidligere har modtaget. Vi er ikke en bank, og vi kan ikke yde boliglån eller udstede betalingskort, og det betyder, at kunder som udgangspunkt bevarer deres eksisterende bankforbindelse.

Nogle af kunderne er glade for deres banks normale bankydelser, og de ønsker blot at anvende os som deres uafhængige rådgiver for at få implementeret en mere solid og omkostningseffektiv portefølje på deres eksisterende depot.

Men nogle banker er ganske dyre og vanskelige at arbejde med – selv når vi bliver tilknyttet som rådgiver – og derfor ønsker nogle af vore kunder at få hjælp til at skifte bank for at modtage en bedre service og betale lavere omkostninger. Det kan vi også være behjælpelige med.

Hvis du ønsker at høre mere om at blive kunde, kan du tage kontakt til en af vore erfarne rådgivere, der i samarbejde med dig vil afdække dine behov og muligheder. Herefter vil vi udarbejde en formueanalyse, en skræddersyet investeringsstrategi og et porteføljeforslag. Vi skal nok stå for implementeringen.

En anden mulighed er at finde vores børsnoterede afdelinger Selected Investments Equities og Selected Investments Bonds via din webbank. I nogle tilfælde har din bank ikke oprettet disse afdelinger til handel, men en venlig henstilling kan få dem til at gøre det.

Mht. Selected Alternatives er der tale om en alternativ investeringsfond, som er en unoteret investering. Derfor anbefaler vi at tage fat i en af vore kundefolk, som kan hjælpe dig til at træffe de rigtige valg.

Vi er glade for din interesse og håber at komme til at se mere til dig.

Scroll til toppen

Book et møde

Mød en specialist fra Selected Group til en uforpligtende samtale om dine muligheder for en skræddersyet løsning.

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.