Pressemeddelelse - 29. august 2022

WA3RM ansætter ny bæredygtighedschef

WA3RM ansætter Jack Fraser som bæredygtighedschef. Han kommer fra Thule Group, hvor han var global bæredygtighedsspecialist. I sin tidligere konsulentkarriere har Jack arbejdet for bl.a. Carlsberg og Bisagni Environmental Enterprise. Jack Fraser har en kandidatgrad i miljøforvaltning og -politik fra Lunds Universitet.

– Hvis du ligesom jeg brænder for bæredygtighed, er der intet bedre end at arbejde for en virksomhed, der virkelig har indflydelse, og hvor bæredygtighed er forretningsmodellen. Så jeg glæder mig virkelig til at starte hos WA3RM,” siger Jack Fraser.

WA3RM er i en hurtig vækstfase med flere Regenergy-projekter under udvikling og planlægning rundt om i Sverige. Tidligere i år blev der taget første spadestik til Regnergy Frövi til produktion af tomater og rejer, og i juni blev der offentliggjort planer for Regenergy Gällivare, hvor store mængder spildvarme fra Hybrit-teknologien vil muliggøre en unik fødevareproduktion inden for få år.

– Vi ønsker og har brug for at opretholde den højeste kvalitet i vores bæredygtighedsarbejde. Med Jacks erfaring fra en global organisation vil vi have endnu mere magt til at udvikle vores projekter og fortsat være en vigtig brik i puslespillet i den nødvendige grønne omstilling af industrien, siger Thomas Parker, CEO i WA3RM AB.

Jack Fraser starter som Sustainability Manager hos WA3RM i midten af oktober.

Scroll til toppen

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.