Webinar. Se eller gense:

Introduktion

Projektudbydere har ofte høje omkostninger, der reducerer investorernes afkast. Hvis budgetterne derfor skulle være helt retvisende, vil projekterne mange gange komme til at se uinspirerende ud.
Vi har selv fået præsenteret investeringsprojekter, som havde forventede afkast tæt på nul. Alligevel har vi efterfølgende set projekterne solgt via projektudbydere, der stillede investorerne meget høje afkast i sigte.

På dette webinar gennemgår vi de mest almindelige måder, hvorpå projektudbydere manipulerer med tallene for at få afkastene til at se højere ud, end investorerne med rimelighed kan forvente.
Derudover giver vi konkrete bud på, hvad man kan gøre for at udfordre projektudbyderne.

Ikke alt, der glimter, er guld
Torsdag den 28. april kl. 17.00

Se eller gense webinaret:

Få tilsendt webinaret på e-mail

Ikke alt, der glimter, er guld
Torsdag den 28. april kl. 17.00

Vært

David B. Karsbøl
CIO
+45 27 29 94 33
dbk@selectedgroup.dk

Hvad skal man gøre for at øge sin allokering til alternative aktivklasser i sin portefølje?

Få et overblik over de risici, der er forbundet med investering i alternative aktivklasser samt de processer og aktiviteter, der kan minimere uønsket risiko.

Et stigende antal investorer har over de sidste år indset, at de ved at inkludere alternative aktivklasser i deres portefølje kan øge diversifikation og afkast samt mindske deres risiko. Markedet for alternative aktiver er derfor også blevet betragteligt større, men det er stadig vanskeligt tilgængeligt som følge af høje omkostninger, tidskrævende processer, langsom kapitalplacering og uigennemskuelige produkter. På dette webinar gennemgår vi de væsentligste forhold, som investorer skal forholde sig til, når de placerer deres opsparing i alternative aktivklasser, og hvordan de bedst muligt konstruerer en portefølje af disse.

Vi gennemgår:

Starter om:

Tilmeld dig her:

Webinar-deltagere:

David B. Karsbøl

CIO
+45 27 29 94 33
dbk@selectedgroup.dk

Scroll til toppen

Investér smartere

Indtast de beløb du har investeret i aktier, obligationer, alternativer og kontanter og se hvor stort et afkast du kan forvente over de næste 10 år.