×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Vil du høre mere?
Hør mere om dine muligheder for at få adgang til unikke investeringsmuligheder, der normalt er forbeholdt institutionelle og professionelle investorer.
Phone

Selected Group indbød til en spændende aften på Restaurant Nimb med fokus på kunst og alternative investeringer

Torsdag den 16. november afholdt Selected Group et spændende netværksarrangement, hvor gæsterne oplevede interessante oplæg om kunst, personlig investeringsrådgivning og alternativ investering.

Aftenen bød på et oplæg fra kunsteren Marco Evaristti, som bl.a. løftede sløret for flere af sine nye unikke kunstprojekter.

Derudover fortalte vi hos Selected Group mere om, hvordan vi hjælper private investorer med at optimere deres investeringer gennem vores rådgivningsforretning Selected Advice og vores alternative investeringsfonde i Selected Alternatives.

I Selected Advice yder vi transparent og personlig investeringsrådgivning for at sikre den optimale forvaltning af vores kunders formuer.

I Selected Alternatives får vores kunder adgang til unikke alternative investeringsfonde med investeringsmuligheder som normalt er forbeholdt institutionelle investorer.

På aftenen fortalte vi om Selected Alternatives Fonden, som er en investeringsfond med bred eksponering til grøn energi, grøn infrastruktur og ejendomme, samt Selected RegEnergy Fonden, der investerer i unikke cirkulære projekter baseret på omdannelse af spildvarme til bæredygtig fødevareproduktion.

Arrangementet foregik i flotte rammer på Restaurant Nimb i Tivoli i København.

Hvis du vil høre om vores fremtidige arrangementer kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev øverst på siden.

Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube