×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Om Selected Advice

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Karriere

hos Selected Group

Er du nysgerrig på en karriere i Selected Group kan du læse mere nedenfor samt se vores ledige stillinger.

Vil du høre mere?
Hør mere om dine muligheder for at få adgang til unikke investeringsmuligheder, der normalt er forbeholdt institutionelle og professionelle investorer.
Phone

Baggrund

Selected Group tilbyder både formuerådgivning samt overvågning og optimering af investeringssetup via Selected Advice og udbyder alternative investeringer i aktiver som ejendomme, vedvarende energi og grøn infrastruktur via Selected Alternatives.

Selected Group arbejder med en klar vision om at demokratisere investeringsmarkedet ved at hjælpe vores kunder med at skabe bedre afkast, gennemsigtighed og adgang til de bedste kapitalforvaltere og alternative investeringsprojekter, så vi kan bygge den rigtige portefølje.

Hvem er vi?

Selected Group består af fagspecialister i forskellige afdelinger, som er med til at gøre, at koncernens selskaber kan levere formueforvaltning, investeringsrådgivning og alternativ investering af højeste kvalitet, transparens og tryghed til private investorer.

Vi sætter en ære i at levere professionelt arbejde af høj kvalitet uanset om modtageren er internt i virksomheden eller en af vores mange investorer.

Formål

Selected Group er en investeringskoncern, som står bag selskaberne Selected Advice og Selected Alternatives, og vores formål er at skabe tryghed og muligheder for private formuende investorer.

Vi har siden 2016 arbejdet for at tilbyde private investorer de samme muligheder som de professionelle investorer har inden for investeringsrådgivning, formueforvaltning og alternativ investering i solenergi, vindenergi, grøn infrastruktur og ejendomme.

Se teamet

Ledige stillinger

June 9, 2024
Marketing Assistant (stud.)
Vores nuværende studentermedhjælper bliver færdig med sin uddannelse, derfor mangler vi nu en studerende, der har lyst til at arbejde med marketing og grafiske opgaver i en ung og vækstorienteret virksomhed.
Læs mere
December 18, 2023
Client Executive
Vi søger en fokuseret og professionel Client Executive, der lever for at skabe værdi for kunderne og lave det gode salgs- og rådgivningsarbejde. Læs mere om den spændende stilling her.
Læs mere

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige folk, som vil være med til at gøre en forskel i investeringsbranchen. Kan du ikke se dig selv i en af vores ledige stillinger, så send en uopfordret ansøgning via linket nedenfor.

Læs mere

Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Advice

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube