×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Vil du høre mere?
Hør mere om dine muligheder for at få adgang til unikke investeringsmuligheder, der normalt er forbeholdt institutionelle og professionelle investorer.
Phone

Selected Group indbød til spændende kvartalsarrangementer for vores investorer

I sidste måned afholdt vi vores første kvartalsarrangementer for Selected Groups investorer.

Deltagerne blev mødt af en stemningsfuld atmosfære hos henholdsvis Haaning Collection i Bagsværd og Restaurant Hack i Aarhus. Her præsenterede to af vores kolleger, Simon Lander og Bertel Roslev Rasmussen resultaterne for Selected Groups børsnoterede og alternative investeringsfonde for både fjerde kvartal af 2023 og hele året som helhed.  

I Bagsværd blev aftenen yderligere forhøjet af et inspirerende oplæg fra racerkøreren Mikkel Mac, der delte anekdoter fra sin strålende karriere, der senest tæller en mesterskabstitel i Super GT. Selvom det var svært ikke at blive misundelig, da Mikkel Mac fortalte om de fede biler, han har kørt i løbet sin karriere, var det inspirerende at få et indblik i hvordan livet for en professionel racerkører ser ud.   

I Aarhus blev vores investorer forkælet med champagnesmagning, som Jesper Christensen fra virksomheden Grower Champagne stod for. 

 

Udover at smage de lækre bobler, gjorde Jesper os meget klogere på champagne og lærte os om, hvad det vil sige at være en ’grower’ i champagne-verdenen. Jesper udvælger selv kvalitetschampagne fra små producenter, såkaldte growers. Ens for alle champagner i hans sortiment er, at producenterne dyrker deres egne druer og ofte anvender biodynamiske og økologiske principper i produktionen. 

Begge arrangementer blev rundet af med manér, hvor deltagerne kunne vende aftenens spændende oplæg over velsmagende, frisklavet tapas. 

Vi glæder os allerede meget til at byde vores investorer velkommen til endnu to spændende aftenener, når vi afholder de næste kvartalsarrangementer. 

Du kan læse meget mere om vores alternative investeringsfonde her og om vores børsnoterede investeringsfonde her.

Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube