×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Vil du høre mere?
Hør mere om dine muligheder for at få adgang til unikke investeringsmuligheder, der normalt er forbeholdt institutionelle og professionelle investorer.
Phone

Selected Group indbød endnu en gang til spændende kvartalsarrangementer for vores investorer

For nyligt afholdt Selected Group endnu en gang kvartalsarrangementer for vores investorer samt ledsagere. 

Det første arrangement blev afholdt på Restaurant Josty på Frederiksberg, mens det andet arrangement blev afholdt på Munkebjerg Hotel i Vejle. Fælles for arrangementerne var, at det foregik i smukke rammer. 

På Hotel Josty var det den imponerende arkitektur, der stjal opmærksomheden. Hotellets tidligste bygninger blev opført af den italienske billedhugger, Angostino Taddei. På Hotel Munkebjerg var det især de flotte udendørs omgivelser, der faldt i øjnene. Med udsigt ud over Vejle Fjord var det svært ikke at blive betaget af den flotte udsigt. 

Arrangementerne startede med oplæg fra Head of Investments, Bertel Roslev Rasmussen, der blandt andet fortalte om nogle af de faldgruber, man som investor så vidt muligt bør undgå. Efterfulgt af Bertel gennemgik Sales Director, Simon Lander resultaterne fra årets første kvartal i de alternative investeringsfonde: Selected Alternatives Fonden og Selected RegEnergy Fonden

Til begge arrangementer havde vi fornøjelsen af at præsentere Steen Andersen som gæsteoplæg. Steen er blandt andet kendt fra Jagtmagasinet på DK4, hvor han har rejst verden rundt i sit virke som jæger. Derudover har han været en del af flere ekspeditioner i Grønland, der har haft til formål at overvåge dyrebestanden. Steen formåede med humor og sin store viden om jagt og natur at underholde og oplyse til begge arrangementer. Steen fortalte blandt andet, hvordan de danske jægere i høj grad bidrager til biodiversiteten i Danmark, fordi de hjælper med at bevare vildtvoksende natur, som en stor andel af Danmarks dyreliv lever i.

Efter oplæggene nød vi i fællesskab lækker mad og drikke, mens vi kunne tale om dagens oplæg og netværke.

Vi ser allerede frem til næste gang vi kan byde velkommen til vores kvartalsarrangementer. 

Du kan læse meget mere om vores alternative investeringsfonde her og om vores børsnoterede investeringsfonde her.

Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube