×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Client Executive til Selected Alternatives

- Vil du være med til at skabe succes og værdi for investorer?

Din primære arbejdsopgave består i salg til potentielle og eksisterende investorer inden for segmentet af alternative investeringsfonde.

De investorer vi møder, vil gerne investere deres penge, men har ofte vanskeligheder med at finde ud af i hvad, hos hvem og alle de møder fortæller dem, at de skal vælge deres produkter. Vi guider investorer til at bygge en professionel og optimal portefølje ved at inkludere andre aktiver end de traditionelle aktier og obligationer. Segmentet er inden for Private Banking, HNWI og UHNWI.

Dine arbejdsopgaver går ud på at være og komme i kontakt med potentielle investorer, udbygge dit netværk, holde møder og skabe værdi for investorerne du er i dialog med. Der er både fokus på eksisterende og nye investorer. Der er mulighed for, at du over tid kan dygtiggøre dig til også at bidrage med komplette strategiske løsninger af investorers formue.

En typisk arbejdsdag foregår på kontoret, hvor du afholder møder digitalt. Du er løbende i dialog med nye investorer for at skabe interesse for at udforske deres muligheder. Det er muligt at invitere investorer ind på kontoret og holde møderne her eller tage ud og få detaljerne på plads.

Der er stor fleksibilitet i din dag, og du ved hvad der vil blive forventet af dig. Derfor kan du nemt lægge fokus på det der betyder noget. Vi ved at en svær udfordring i jobbet, er at formidle komplekse løsninger nemt og forståeligt. Derfor træner du ugentligt på at forbedre dig selv og din tilgang, så du konsistent når dine mål.

Du kan sparre med dine kollegaer, som har de samme opgaver som dig. Du indgår i et team, hvor vi træner individuelt og på team basis og vi har stor fokus på vores håndværk og kvalitet. Din leders ambition, er at du bliver én af branchens bedste, så når du går fra et møde, har investoren en klar forståelse for hvordan du skaber værdi og du har afklaret om der et potentiale for at lave forretning.

Derfor arbejder du struktureret, med en klar tilgang til hvert møde, kompetent og professionelt. Du bliver løbende uddannet i strukturerede metoder og bliver tilbudt uddannelse og certificering inden for unoterede kapitalandele og alternative investeringsfonde.

Vi er understøttet af en analyseafdeling og en marketingsafdeling som sørger for kvalitetsmateriale og kvalificerede leads, men 80% af dine resultater stammer fra din egen aktivitet og henvendelser til potentielle investorer.

Du vil have en sikker og transparent model for investering i alternativer, med godt købmandskab, troværdighed og kundepleje i rygsækken. Du kan give investorer adgang til projekter, som erfarne og professionelle investeringsfolk på forhånd har udvalgt og lavet en grundig investeringsanalyse af og investorerne får professionelt forvaltet deres formue i aktivklasser som ejendomme, vedvarende energi og infrastruktur.

Hvad tilbyder vi også:

  • 2 årlige firmature, med opdatering på strategi, overnatning og socialt samvær med kollegaer i uformelle rammer.
  • Pensions- og sundhedsordning
  • Frokostordning
  • Månedlig fredagsbar m. aktiviteter som f.eks. vinsmagning og padeltennis.
  • Fast lønpakke og provision ud fra resultater. Gnms. Månedlig targetløn på +80.000 tkr.
  • Teambonus til aktiviteter baseret overall performance.

Om Selected Group:

Selected Group er en koncern, som omfatter selskaberne Selected Advice og Selected Alternatives, og vores formål er at demokratisere investeringsbranchen ved at levere rådgivning og investeringsmuligheder af højeste kvalitet med et fokus på transparens og tryghed for vores kunder. Gruppen er stiftet i 2016 og har kontorer i både København, Århus, Sverige og Gibraltar.

 

Ansøgning:

Ansøgningen er gjort nemt for dig. Send en e-mail med dine kontaktoplysninger og din LinkedIn/CV.

Send dette til Simon Lander på lander@selectedgroup.dk

Tages du i nærmere betragtning vil du blive tilbudt at tage en Salgs Kompetence Vurdering hvorefter resultatet er denne som afgør om du bliver tilbudt en samtale. Jeg holder løbende samtaler.

For øvrige spørgsmål kan du henvende dig til mig på 60 640 670 eller lander@selectedgroup.dk


Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube