×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Frederik Gundorph Olesen er ny CEO i Selected Group

”Vi er meget glade for at byde Frederik Gundorph Olesen velkommen som ny CEO i Selected Group, hvor han skal stå i spidsen for vores ambitiøse vækststrategi. Frederik tiltræder samtidig som CEO i The Many, som vi opkøbte i december 2021, hvor han skal sikre synergien mellem Selected Group og The Many bedst muligt strategisk og kommercielt,” udtaler founder i Selected Group Johann Laux.

Frederik Gundorph Olesen er cand.polit og kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos Dagbladet Børsen. Frederik har en lang baggrund i mediebranchen, hvor han også har været ansat ved TV3 (MTG TV) med ansvarsområder inden for blandt andet salg.

”Opkøbet af The Many var et vigtig skridt i Selected Groups vækststrategi, og det er et naturligt næste skridt at binde de to organisationer sammen med Frederik i spidsen for både Selected Group og The Many. Jeg ser et stort potentiale for vores kommende vækstrejse og vores position i markedet, og Frederik har de helt rette kompetencer og profil til at indfri vores ambitioner. Frederik har senest hos Dagbladet Børsen bevist, at han kan skabe flotte resultater på vigtige områder som salg, vækst og forretningsudvikling, som skal løfte både Selected Group og The Many til det næste niveau,” siger founder Johann Laux.

Frederik Gundorph udtaler:

”Selected Group og herunder The Many har udviklet sig enormt gennem de seneste år og rummer fortsat et kæmpe potentiale. Det glæder jeg mig til at indfri sammen med teamet af meget dygtige og engagerede mennesker. Opkøbet af The Many giver helt unikke muligheder i markedet, hvor Selected Group kan henvende sig til et endnu bredere segment med kvalitetsprodukter, fleksible løsninger og rådgivning fra markedets øverste hylde.”

Frederik Gundorph Olesen er tiltrådt som CEO i Selected Group og The Many pr. 10. januar 2022.


Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube