×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Pressemeddelelse

Selected Group køber 101 eksklusive rækkehuse i Aarhus

Selected Group har gennem sin alternative investeringsfond, Selected Alternatives A/S, købt en portefølje på 101 rækkehuse på den tidligere GASA-grund i Tilst ved Aarhus med en samlet værdi på knap 300 mio. kroner. Sælger af porteføljen er den Aalborg-baserede projektudvikler CALUM A/S, der har stået for udviklingen af projektet og opførelsen af de velindrettede og eksklusive rækkehuse i 2 og 3 plan.

Porteføljen består af i alt 101 rækkehuse, hvor de 56 er opførte og udlejet, samt 45 rækkehuse som er under opførelse og forventes færdige i 2. kvartal 2023. Området er i en rivende udvikling, som også understøttes af lokalpolitiske planer for infrastruktur og erhverv. GASA-grunden fremstå i dag som en ny, sammenhængende og attraktiv bydel i Tilst med nem adgang til områdets mange arbejdspladser samt detailhandel. Derfor har Tilst interessante, langsigtede perspektiver for ejendomsinvestorer.

”Blomsterrækkerne i Tilst i Aarhus opfylder alle vore ønsker til en god investering for vore investorer i Selected Alternatives”, siger CIO David Bakkegaard Karsbøl.

”Der er tale om velbeliggende ejendomme i et interessant område og i høj kvalitet, som henvender sig til mange potentielle lejere i segmentet af par og mindre familier. Projektet er indkøbt til afkast, som er højere end, hvad vi ser i de større byer, selvom Tilst er et område med demografisk medvind. Kombinationen af et nøglefærdigt projekt i højkvalitet og et projekt i udviklingsfasen sikrer både høj grad af sikkerhed i driftsindtjeningen ved overdragelsen og mulighed for at høste risikopræmien på en endnu ikke færdigopført ejendom. Det bliver vores investorer glade for”, udtaler David Bakkegaard Karsbøl.

“Vi hos CALUM er også rigtig glade for at bidrage til udviklingen af den tidligere GASA-grund, og til at skabe nye og attraktive rækkehuse, som er et rigtig godt og bedre alternativ til de mange lejligheder i området. Der er plads til frirum i de små haver og gårdmiljøer og udeliv på tagterrasserne. Det er første gang, at vi sælger til Selected Group, men nok ikke sidste gang. For mange af de kvaliteter og værdiskabende ting som vi lægger vægt på i vores byggerier, er de samme ønsker og kvaliteter som Selected Group lægger vægt på i deres investeringer. Vi har ligeledes sat stor pris på det gode og konstruktive samarbejde vi har haft i forløbet og ser frem til den resterende projektfase”, siger Morten Nielsen, Salgschef, CALUM.

Blomsterrækkerne i Tilst i Aarhus bliver den niende ejendomsinvestering i Selected Alternatives A/S, der udover ejendomsinvesteringer også indeholder investeringer inden for solenergi og grøn infrastruktur som f.eks. vindkraft, biomasse og Power-to-X-relaterede aktiver. Selected Alternatives A/S er dermed meget bredt diversificeret på tværs af illikvide aktivklasser, projekter og forvaltere.

Læs artiklen på Estate Media

Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube