×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Ny kundedirektør og konsolidering

Af Selected Group

I løbet af efteråret gennemfører Selected Group en konsolidering indenfor koncernen med henblik på bedre at understøtte de overordnede strategiske målsætninger, samt at forløse synergier mellem koncernens investeringsfunktioner. Selected Advice spiller en nøglerolle i koncernens fremtidige planer og ændringen betyder en styrkelse af virksomhedens ressourcer og kompetencer. 

Ændringen indebærer desuden at nuværende direktør Marco Knudsen efter gensidig forståelse fratræder sin stilling. ”Vi sætter stor pris på den dedikation og det bidrag Marco har leveret og ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige virke”, udtaler Group CEO Frederik Gundorph Olesen.

De fremtidige planer kræver et anderledes sæt kompetencer end hidtil, og vi har identificeret den helt rette kandidat til at stå i spidsen for organisationen. Vi forventer at kunne sætte navn på den nye direktør i løbet af næste måned. 

Vi kan samtidig annoncere, at Anders Bentholm med øjeblikkelig virkning udnævnes til Kundedirektør i Selected Advice. Han vil således få en central rolle i ledelsen og ansvaret for de kunderettede aktiviteter i selskabet. Selskabet er i en positiv udvikling med kundetilgang og omsætningsvækst i kerneforretningen, og Anders skal sikre at dette momentum udbygges yderligere.

Om udnævnelsen siger Anders Bentholm: ”Jeg har været en del af Selected Advice i snart et år og er stolt over, hvad vi som hold har bygget op for vores investorer, samt den tillid investorerne viser os, når Selected Advice vælges som investeringsrådgiver. Samtidig ser jeg meget frem til den fortsatte rejse, hvor vi nu bygger et endnu stærkere Selected Advice og på den måde kontinuerligt udvikler os og de muligheder vi kan give videre til vores investorer.”

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO for Selected Group, Frederik Gundorph Olesen på olesen@selectedgroup.dk


Anders Bentholm

Kundedirektør

+45 28 18 84 27

ab@selectedadvice.dkOm Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube