×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Investeringsrådgivning

af højeste kvalitet

Gennem Selected Advice er du sikret den bedste forvaltning af din formue gennem individuel og transparent investeringsrådgivning. Vi henvender os til dig med en investérbar formue på minimum 5 millioner DKK.

Vil du høre mere?
Hør mere om dine muligheder for at få adgang til unikke investeringsmuligheder, der normalt er forbeholdt institutionelle og professionelle investorer.
Phone

Helhed

Vi kommer hele vejen rundt om din formue

Transparens

Fuldt overblik over dine omkostninger

Tryghed

Din faste rådgiver er dit holdepunkt

Personlig investeringsrådgivning

Hos Selected Advice, der er en del af Selected Group, er vi ikke blot rådgivere. Vi er din personlige rådgiver, der forvalter din formue med indsigt og integritet, så du kan føle dig tryg. Det gør vi ved at skabe overblik og hjælpe dig med at forstå dine investeringer.

Som investeringsrådgivere overvåger vi dine investeringer og giver dig mere tid til at fokusere på det, der er vigtigt for dig. Vi ved, at forvalteren af din formue spiller en vigtig rolle i dit investeringssetup. Derfor hjælper vi dig også med at finde en ny forvalter, hvis den nuværende ikke performer.

Vi tilbyder altid en grundig analyse og gennemgang af din portefølje med specifikt fokus på sammensætningen af dine investeringer, forvaltere og dine omkostninger. Med en rådgiver fra Selected Advice ved din side får du derfor en kompetent partner i alle henseender.

Selected Advice henvender sig til dig med en investérbar formue på minimum 5 millioner DKK.

Investeringrådgivning

Vi sikrer dig den bedste forvaltning af din formue gennem transparent, professionel og personlig rådgivning. Vi skaber overblik over dine investeringer og sikrer dig de bedste vilkår hos dine forvaltere. Helt konkret udvælger vi det bedste setup for dig, så din formue får de mest optimale forudsætninger for at vokse.

Alternative investeringer

Vi giver dig unik adgang til en bred portefølje af alternative aktivklasser spredt over vindenergi, solenergi, grøn infrastruktur og ejendomme. Vi finder de bedste projekter på markedet med stabile afkast og lav risiko, der samtidig giver dig mulighed for at investere bæredygtigt og diversificere din investeringsportefølje.

Aktier og obligationer

Vi giver dig adgang til de bedste forvaltere inden for aktier og obligationer, hvor din portefølje optimeres efter din risikoprofil. Din formue placeres blandt de dygtigste forvaltere i verden, som alle har gennemgået dybdegående interviews og analyser med henblik på at give dig forvaltning af højeste kvalitet.

Læs mere om Selected Advice

Læs mere om dine muligheder som investor på Selected Advice's hjemmeside

Besøg Selected Advice

Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube