×

Om Selected Group

Om Selected Alternatives

Om Selected Advice

Nyheder og viden

Team

Karriere

Kontakt

Selected Alternatives

Selected Advice

The Many company logo

Investment/Asset Manager med fokus på ejendomme

- Vær med til at forvalte alternative investeringsaktiver

Vi søger en engageret og proaktiv Investment/Asset Manager, hvis primære ansvarsområde bliver optimering af eksisterende ejendomsporteføljer på DKK +800m. Du vil blandt andet skulle udarbejde og eksekvere asset strategy plans, koordinere med relevante samarbejdspartnere samt rapportering på porteføljen. 


Om jobbet

Du bliver en del af Selected Group, der udbyder og forvalter en bred portefølje af alternative aktivklasser herunder ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur. 

Du bliver medansvarlig for forvaltningen af eksisterende ejendomsportefølje, samt sourcing og analyse af nye ejendomsinvesteringer. Som del af et mindre team kan du forvente at blive bredt involveret i forvaltningen af vores alternative investeringsportefølje.


Dine opgaver

  • Optimering af eksisterende ejendomsportefølje
  • Opsætning, håndtering og effektivisering af rapportering 
  • Tilvejebringe og analysere investeringsmuligheder indenfor ejendomme
  • Management/administration af leverandører og samarbejdspartnere 
  • Supportere med markedsanalyser og modellering af en bred vifte af alternative investeringsmuligheder
  • Definere og eksekvere ESG strategi på ejendomme

Da rollen er ny, vil du være med til at forme og tilpasse stillingen løbende.


Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig. Derimod et det essentielt, at du har 3-5 års erfaring med ejendomsforvaltning og derigennem har en god praktisk forståelse for, hvorledes der krystalliseres værdi ved løbende optimering af driften. Desuden er det vigtigt, at du har en god talforståelse og erfaring med Excel modellering ifm. analyse af investeringsmuligheder. Har du også stiftet bekendtskab med andre alternative aktiver er det et plus, men vigtigere er det, at du som person er nysgerrig, videbegærlig og er drevet af at opnå gode resultater.


Vi tilbyder

Stillingen er en attraktiv og helt unik mulighed for at sætte sit eget præg i en helt ny rolle, hvor der på sigt er mulighed for at overtage det overordnede performanceansvar for gruppens ejendomsinvesteringer. Du får en ledelse, der er flad i strukturen og hvor kommunikationen altid er direkte og professionel, men hvor der samtidig er plads til alle input og ideer. Stillingen rummer desuden gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling i en vækstvirksomhed, hvor du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med ambitiøse planer for deres medarbejdere.

 

Om Selected Group

Selected Group tilbyder både formuerådgivning, samt overvågning og optimering af investeringssetup via Selected Advice og udbyder alternative investeringer i aktiver som ejendomme, vedvarende energi og grøn infrastruktur via Selected Alternatives.

Selected Group arbejder med en klar vision om at demokratisere investeringsmarkedet ved at hjælpe vores kunder med at skabe bedre afkast, gennemsigtighed og adgang til de bedste kapitalforvaltere og alternative investeringsprojekter, så vi kan bygge den rigtige portefølje.


Er det noget for dig?

Selected Group udvikler sig hele tiden – selv mens du læser dette – så vi vil gerne besætte stillingen så snart vi har fundet den rette nye kollega. Vi foretager løbende interviews og lukker stillingsopslaget, når vi har det rette match. Tøv derfor ikke med at sende din ansøgning og CV til Torben Degn på td@selectedgroup.dk, hvis du er interesseret. 

Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Torben Degn, på +45 53 86 34 37.


Selected Group

Esplanaden 8 C, 2. sal

1263 København K

Om Selected Group

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Nyheder og viden

Team

Information

Politikker

Kontaktinformation

Besøg

Selected Advice

Selected Alternatives

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube