Investér i den grønne omstilling

Med Selected Alternatives får du mulighed for at investere bæredygtigt gennem alternative projekter. Investér i den grønne omstilling og slip for negative renter i banken.

+150

investorer

7,2 %

i årligt afkast siden start

+2,2 milliarder

kroner investeret

Markedets bedste projekter med stabile afkast og lav risiko

Selected Alternatives er et investeringsfællesskab, som giver dig adgang til en bred portefølje af alternative aktivklasser spredt over ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur.

Investeringerne laves i driftsbaserede alternativer, der løbende genererer et udbytte. Vi finder de bedste projekter på markedet med stabile afkast og lav risiko, som samtidig giver dig mulighed for at investere bæredygtigt.

En portefølje med omtanke

Ejendomme

+550 lejemål

Investering i ejendomme er et ideelt supplement til dine investeringer i aktier og obligationer, som sikrer dig en stabil og langsigtet investering med en lav risiko og et højt afkast.
Hos Selected Alternatives får du adgang til en portefølje bestående af 550 boligenheder.

Solenergi

+80 parker

Som den største vedvarende energiresource er solenergi i kontinuerlig udvikling og fremdrift. Med stabil produktion, attraktive afkast og lav grad af sammenhæng med udviklingen på aktiemarkedet er solenergi derfor en attraktiv aktivklasse, der giver dig som investor stabilitet og sikkerhed i dine investeringer.

Grøn infrastruktur

+50 projekter

Du får adgang til en række attraktive grønne projekter inden for vindenergi.  Investeringen omfatter også grøn infrastruktur såsom biomasseanlæg, energilagring og transmission.
Vi har investeringer spredt over Nordamerika, Europa og Asien, der giver dig en stabil og langsigtet investering.

Kom godt i gang

1.

Før du investerer

Før du investerer, har du mulighed for at finde alle informationer om Selected Alternatives, og hvad vi kan gøre for dig, lige her på vores hjemmeside.

Vi tilbyder dig også et personligt online-intromøde med en af vores investeringsrådgivere. Her får du afklaret alle spørgsmål, du måtte have, og finder ud af, om Selected Alternatives er vejen frem for dig.

Book dit møde hurtigt og nemt øverst på siden.

2.

Når du investerer

Når du vælger Selected Alternatives, hjælper din investeringsrådgiver dig med at udfylde vores dokumenter. Vores tilgang skal være så nem for dig som muligt, og derfor underskrives dokumenterne digitalt via Nem-ID med vores hjælp og vejledning hele vejen igennem.

Herefter overføres tegningsbeløbet til Selected Alternatives’ investorkonto, og der foretages en aktie-emission. Da vi er registreret hos værdipapircentralen, får du automatisk lagt aktierne i dit depot hos dit pengeinstitut.

3.

Efter du har investeret

Efter du har investeret i Selected Alternatives, vil dine værdipapirer befinde sig i dit bankdepot. Du kan herefter løbende følge med i, hvordan det går, i din netbank. Samtidig modtager du kvartalsrapporter, som indeholder de seneste nyheder om projekterne.

Hvert år inviteres du til generalforsamling, hvorefter investorernes årlige udbytte udbetales.

Et gratis råd

Om mødet

På et uforpligtende og gratis videomøde med Selected Alternatives tager vi en snak om dine muligheder, optimering og afkast. På 15 minutter kommer vi omkring dig, dine behov og hvordan du kan optimere din portefølje mest muligt.

Efter mødet

Du får en konkret optimeringsmulighed, og vi tilbyder at hjælpe med at stå for optimeringen af din portefølje.

Inden mødet

Vælg et ledigt tidspunkt der passer dig. Du behøver ikke at forberede noget inden mødet, men det er en fordel, hvis du har et overblik over dine nuværende investeringer. Vi afholder mødet digitalt og finder frem til, om Selected Alternatives er vejen frem for dig.

Simon Lander

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang. Bestil intromaterialet, book et uforpligtende møde eller få svar på dine spørgsmål nemt og hurtigt.

Bestil intromateriale

Bestil vores intropakke og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med forvaltningen af din formue.

Mød vores specialister

Mød en specialist fra Selected Group til en uforpligtende samtale om dine muligheder for en skræddersyet løsning.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål, ringer vi dig gerne op, så du får dem afklaret hurtigt, nemt og ganske uforpligtende.

Ofte stillede spørgsmål

Tegningsprovisionen er 0%, der er dog engangsomkostning på 1.500 DKK, når vi udsteder aktier til dig. Herudover er der en gennemsnitlig årlig omkostning på 1,40% til udvælgelse, analyse og monitorering af projekterne. Du kan se flere detaljer under Central Investorinformation dokumentet (KID).

Vores mål er at skabe et afkast mellem 6-8 % p.a. efter skat og alle omkostninger. Siden start har det årlige afkast været på 7,19 % p.a.

Alternativer er ikke kun interessante pga. et stabilt og højt afkast. Vores portefølje er nemlig også bæredygtig og bidrager dermed til den grønne omstilling.

Vores portefølje af grøn infrastruktur genererer grøn strøm til mere end 34.000 husstande årligt og reducerer CO2 udslip for mere end 1.100.000 tons årligt.

Vi tror på, at du kan benytte alternativer som et alternativ til obligationer. Derfor er det vigtigt, at der en høj spredning over flere projekter og flere aktivklasser, hvorfor vi også investerer i flere aktivklasser på engang.

Selected Alternatives er tiltænkt professionelle og semiprofessionelle investorer, og derfor skal der minimum investeres 750.000 kr.

Alternativer har mange fordele med høj sikkerhed og et højt forventet afkast. Disse fordele kræver dog, at man har en lang tidshorisont for den del, der tiltænkes alternativer. Vi anbefaler derfor en tidshorisont på minimum 7 år.

Nej det er vi ikke, tværtimod. Vi laver udvælgelsen, analysen og den løbende overvågning af projekterne. Vi samler hundreder af investorer og har dermed en stor volumen at forhandle med. Det betyder, vi kan få markant bedre priser, end den enkelte investor ville kunne gøre selv. Dermed kan vi ses som en indkøbsforening for alternativer.

Selected Alternatives er en aktie, der ligger i depotet i dit pengeinstitut. Du har altid mulighed for at sælge aktien til andre investorer. Hvis du ønsker vores hjælp til at finde en køber, aktiverer vi gerne vores store netværk for at hjælpe dig med at finde en køber. Igen anbefaler vi dig, at den del af din portefølje, du tiltænker alternativer, har en investeringshorisont på mindst 7 år.

Ja. Selected Alternatives betaler et årligt udbytte. Vi investerer kun i projekter med en løbende drift som fx husleje eller energiproduktion. Det er vigtigt for vores investorer ikke kun at se deres portefølje vokse i værdi, men også at få udbetalt noget af værdistigningen. Vi tilstræber at udbetale et årligt udbytte på mellem 3-5%.

Det kan du også godt gøre. Der er dog tre fordele ved at investere sammen med os. For det første laver vi en dybdegående analyse af hvert projekt. Det er din sikkerhed for, at vi kun vælger investeringer, som selv de største professionelle investorer også ville vælge. For det andet spreder du dig over mange projekter og aktivklasser og sænker dermed din risiko. For det tredje er vi et investeringsfællesskab, hvilket gør at vi kan opnå bedre priser, end hvis du køber selv. 

Du er altid velkommen til at aftale et intromøde med en af vores certificerede rådgivere. Du er også velkommen til at læse mere under ”information”, og under ”en portefølje med omtanke” kan du se en video om hvert projekt.

Information

Når man investerer i Alternativer, er det vigtigt, at det altid sker indenfor nogle på forhånd fastsatte rammer.
Kun sådan sikres, at vores investorer til enhver tid ved, hvordan vi arbejder, og hvilke risici vi påtager os for at opnå gode, stabile, langsigtede afkast. Vi har derfor udarbejdet politikker på alle væsentlige områder.

Når der købes og sælges aktier i Selected Alternatives A/S, er det helt centralt, at både køber og sælger kan stole på værdiansættelsen af de enkelte investeringer. Derfor er der også af bestyrelsen fastlagt en ”Politik for Værdiansættelse”, der udstikker retningslinjerne, så du som investor i Selected Alternatives kan investere på et oplyst grundlag og være helt tryg derved.

Download vores politik for værdiansættelse her.

Betegnelsen PRIIP dækker over sammensatte forsikrings- og investeringsprodukter til detailkunder.

For den type produkter er der krav om, at der skal være udarbejdet et dokument med grundlæggende oplysninger omkring produktet. Dokumentet benævnes KID og står for Key Information Document. Det kan sammenlignes med Central Investorinformation, som har til formål at hjælpe investorer med at forstå, hvordan et investeringsprodukt fungerer, og at gøre det muligt at sammenligne et produkt med andre tilsvarende investeringsprodukter. Dog er der lidt flere detaljer og informationer i KID, da produkterne typisk er mere komplekse.

Hvis du investerer i Selected Alternatives A/S, er vi forpligtet til at kunne vise og/eller udlevere et sådant dokument til dig.

Det vil være en naturlig del af vores information til dig under et rådgivningsmøde, at vi viser dig den og gennemgår den sammen med dig.

Download vores dokument med central information (KID) her.

Selskabet er som udgangspunkt skattepligtig i Danmark og beskattes af sine indtægter med almindelig selskabsskat på 22%. 

Som dansk, personlig investor vil du blive beskattet af avancen ved salg af aktier i selskabet med op til 42%. Danske personlige aktionærer, som investerer i selskabet via deres pensionsopsparing, vil løbende blive lagerbeskattet af investeringen i selskabet med 15,3%. Danske selskaber, der ejer under 10% af aktiekapitalen i selskabet, beskattes med 15,4% af udbytter fra selskabet.

Selected Alternatives A/S yder ikke rådgivning omkring skattemæssige forhold ved investering i aktier i selskabet, og investorer rådes til at søge professionel rådgivning herom.
Læs mere om beskatning af aktiebesiddelser

Få nyheder og viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og viden om vores investeringsløsninger og de finansielle markeder samt invitationer til vores arrangementer.

Scroll til toppen

Download brochure

Minimumsinvestering 750.000 kr.

Husk at tjekke dit spamfilter for e-mailen hvis den ikke dukker op i din indbakke indenfor få minutter. 

Book et møde

Mød en specialist fra Selected Group til en uforpligtende samtale om dine muligheder for en skræddersyet løsning.

Få tilsendt den detaljerede brochure

Få tilsendt vores brochure og bliv klogere på vores løsninger inden for ejendomme

Få tilsendt den detaljerede brochure

Få tilsendt vores brochure og bliv klogere på vores løsninger inden for solenergi

Få tilsendt den detaljerede brochure

Få tilsendt vores brochure og bliv klogere på vores løsninger inden for grøn infrastruktur.

Book et møde

Mød en specialist fra Selected Group til en uforpligtende samtale om dine muligheder for en skræddersyet løsning.

Få tilsendt intropakke

Bestil vores intropakke og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med forvaltningen af din formue.

Book et møde

Mød en specialist fra Selected Group til en uforpligtende samtale om dine muligheder for en skræddersyet løsning.

Ring mig op

Har du spørgsmål, ringer vi dig gerne op, så du får dem afklaret hurtigt, nemt og ganske uforpligtende.